0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Kino Bakeryn kakkukysely

Kyselyn tavoitteena on selvittää kuluttajien ostotottumuksia ja saada yleiskuvaa alueen kakkumarkkinasta. Vastaamiseen kuluu muutama minuutti aikaasi.

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti: henkilötietoja ei hyödynnetä suoramarkkinoinnissa ja niitä käytetään ainoastaan tuote- ja palvelukehitystarkoituksissa. Säilytämme tietoja siten, että vastaajaa ei voida tunnistaa henkilökohtaisesti, mikäli vastaaja ei itse ole antanut yhteystietojaan arvontaa varten.

Arvontaan osallistuville lähetetään tieto arvonnan suorittamisesta.

Kyselyn tilaaja on Kino 123 Oy ja teknisestä toteutuksesta vastaa Mainostoimisto Hoop.

Tämä kysely on anonyymi.

Tallenne antamistasi kyselyn vastauksista ei sisällä mitään sinua identifioivaa informaatiota, ellei tietty kyselyn kysymys yksiselitteisesti sellaista kysy.

Jos käytit tunnistusavainta päästäksesi vastaamaan kyselyyn, vakuutamme, että kyseistä avainta ei tallenneta vastauksiesi yhteyteen. Sitä hallinnoidaan erillisessä tietokannassa ja päivitettään ainoastaan merkitsemään tietoa oletko vastannut kyselyyn vai et. Ei ole mahdollista yhdistää tunnistusavainta ja kyselyn vastauksia.